Звездата на Ливърпул Садио Мане отбеляза своя гол №100 във Висшата лига при снощната победа с 1:0 като тост на Норич. Той се появи като резерва в средата на второто полувреме и се превърна в герой за своя тим отбелязвайки в 78-ата минута на срещата. Той обаче остана изненадан от това си постижение, като реакцията му беше наистина безценна.

„Наистина? О, уау, благодаря!“, бяха думите на изненадания сенегалец.

„Това не е лесно, защото като всеки един футболист искам да играя през цялото време, но има и трудни моменти, с които трябва да се справяш. Преминах през някои лечения, работих здраво и се върнах, но в същото време и момчетата свършиха страхотна работа. Ние сме Ливърпул, имаме силен отбор и сме щастливи от днешния ден“, заяви още Мане.

Капитанът на „червените“ Джордан Хендерсън пък сподели, че с тази победа тимът се е доближил с още една крачка към титлата в Премиър лийг.

„Те [Норич] ни създадоха някои проблеми, но в крайна сметка беше едно добро представяне и вкарахме гола, който ни донесе трите точки. Те са опасни на контраатака, така че трябваше да се защитаваме добре. Имах шансове да асистирам или да отбележа, но времето беше тежко, така че се радваме на резултата. Когато е ветровито винаги се играе по-тежко, но това важи и за двата отбора, просто трябва да се справиш. Имаме какво още да подобряваме. Трябва да се подготвим за още един голям мач през седмицата. Може би ще се отегчили от това, че все повтарям, че сме една стъпка по-близо до титлата, но ние продължаваме да се фокусираме само към следващия мач. Трябва да продължим да правим това, което правим цял сезон“, заяви английският национал.