Нападателят на Ливърпул Садио Мане призна, че тимът не може да си позволи да играе на под 100% от възможностите си срещу Лестър, за да може да победи противника и да неутрализира силните му страни.

Европейският клубен шампион допусна странен развой на мача си в Шампионската лига през седмицата, след като пропиля триголов актив срещу Ред Бул Залцбург, но в крайна сметка взе успеха с 4:3 в сряда. Това бе вторият път от загубата във финала на ШЛ през 2017-а година от Реал Мадрид, в който отборът получава повече от два гола, а Мане каза, че отборът трябва да не допуска подобен развой пак.


Ливърпул посреща Лестър Сити в съботен мач от програмата на Премиършип. Срещата е с начален час 17,00 и ще може да я гледате на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG също ще ви държи в неспирно известие за всичко, което се случва на "Анфийлд".


„Мисля, че ако искаме да победим в събота трябва да играем на 100% срещу Лестър. През този сезон отборът им е много добър и се справят много силно”, коментира сенегалецът. „Със сигурност може да научим много от мача със Залцбург и трябва да сме готови за събота. Това ще е голям мач за нас. Лестър стартира добре сезона и играе страхотно. Ако искаме да ги победим, трябва да сме на 100%”, призна Садио Мане.

Нападателят Джейми Варди се завръща със силни игри за отбора си, като срещу Ливърпул има вкарани седем гола в последните си седем мача срещу мърсисайдци. „Варди винаги ни вкарва и трябва да направим всичко, за да не стори това в събота. Същевременно трябва ние да оползотворим шансовете си – това е ключът”, добави Садио Мане.