Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба няма да играе футбол до края на календарната  2021 година. Очаква се французинът да бъде аут за поне шест седмици, докато не се възстанови напълно от контузията си в бедрото, която получи по време на тренировка с националния отбор миналата седмица.

Погба обаче няма да се възстановява в Манчестър или в родината си Франция. Вместо това ще лети за Обединените Арабски Емирства, където ще завърши рехабилитацията си. Английските медии съобщават, че халфът ще отлети за Дубай, придружен от личен фитнес треньор, който да подпомогне възстановяването му.

28-годишният Погба започна много силно кампанията, след като направи седем асистенции в първите четири мача от Висшата лига. Оттогава обаче формата му драстично намаля, а връхната точка на слабото му представяне бе изгонването му от игра при поражението с 0:5 от Ливърпул на „Олд Трафорд“ само минути след като влезе като резерва на почивката.

Ситуацията с бъдещето му също продължава да бъде неясна. Погба има договор само до края на сезона и за момента преговорите са спрени, като преди време се появиха информации, че „червените дяволи“ са се отказали от идеята да задържат французина и са готови да го оставят да си тръгне като свободен агент през лятото.