Отборът на Манчестър Юнайтед искат да знае окончателно решение за бъдещето на Пол Погба до Коледа. Както е известно, французинът е в последната година от договора си и ще бъде свободен да преговаря с други клубове от месец януари догодина.

Ръководството на „червените дяволи“ искат да избегнат неяснотата около бъдещето на полузащитника през втората половина от сезона да повлияе на това клубът да се бори за трофеи.

„Sun“ твърди, че от клуба са в чест контакт с агента на Погба - Мино Райола в опит да договорят новия му договор, който може да надхвърли 400 000 паунда седмична заплата. В последните няколко месеца в Юнайтед са все по-уверени, че ще може да задържат 28-годишния полузащитник през по-голямата част от остатъка от кариерата му.

Те са наясно, че интерес към него има от страна на други големи клубове, в това число Пари Сен Жермен, Ювенутс и Реал Мадрид.

От началото на този сезон Погба е в много добра форма. В седем от Висшата лига той е записал същия брой асистенции.

Смята се също, че той е приветствал привличането на Джейдън Санчо, Рафаел Варан и Кристиано Роналдо, тъй като едно от условията, за да подпише нов контракт, е да играе за отбор, който смята, че може истински да се състезава за големи отличия.