Никому неизвестната до септември тази година англичанка Лора Симпсън изведнъж се превърна в знаменитост на Острова и по всичко изглежда, че ще си осигури охолно съществуване само заради фриволното си поведение. 

Тя стана известна с флирта си с футболиста на Евертън Уейн Рууни, който беше спипан зад волана на колата ѝ в близост до бар в Ливърпул. Двамата имаха закачка, докато бременната с четвъртото им дете съпруга на нападателя беше на семейна почивка в Майорка. 

Сега Лора Симпсън е получила предложение за хонорар от 75 хил. паунда, за да се включи само за една вечер в предаването "Big Brother All Stars" във Великобритания. Там тя трябва да разкаже до най-малките подробности какво се е случило между нея и футболиста във въпросната вечер. 

Досега знаем единствено, че двамата са си разменили по една целувка, погушкали са се, а Рууни нееднократно изказал възхищението си от бюста на "завоеванието" си. Сега обаче Лора Симпсън ще дръпне още повече завесата срещу огромната сума. 

Освен това, тя вече е получила предложение за работа в известен сайт за кръшкачи на Острова, като задачата ѝ ще е да дава съвети на мъжете как да изневеряват успешно на съпругите си. За тази, хм, работа, тя ще получава петцифрена сума годишно в паунди.