Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, категорично е заявил, че клубът не трябва да разглежда оферти за Скот Мактоминей, разкрива "Дейли Мейл".

Макар да не играе толкова редовно под ръководството на нидерландеца, 26-годишният шотландец изглежда важно звено за вариативността в тима. Тен Хаг харесва това, че Мактоминей е доста поливалентен футболист, който може да играе на няколко позиции на терена и може да го използва винаги, когато има нужда от ротация на състава или за да даде почивка на даден футболист.

Освен това нидерландецът е доволен, че халфът все повече се адаптира към неговия стил на игра и все по-добре изпълнява поставените му задачи. Така че не е изключено Мактоминей скоро да си върне и титулярното място в състава на "червените дяволи".

Шотландецът е юноша на Манчестър Юнайтед и винаги се раздава до краен предел, когато получи шанс за изява, което е още едно важно негово качество. Неговата цяла кариера досега премина на "Олд Трафорд", като той има 189 мача, 18 гола и 5 асистенции на сметката си и дори в един момент носеше и капитанската лента на отбора.