Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър заяви, че не се притеснява от критиките на феновете.

„Не бих казал, че съм човек, който страда от психологически натиск. Преживях много през последните години, бях капитан на Манчестър Юнайтед около четири сезона. В този случай поемаш голяма отговорност и всичко, което следва - и добро, и лошо. Мислех много, когато не бях в титулярния състав в първите четири кръга на Висшата лига. Искам да играя футбол. Първите седмици бяха трудни, защото играехме по един мач на седмица и треньорът не ме избра. Но ни предстоят много мачове и съм сигурен, че ще играя много“, каза Магуайър, цитиран от Sky Sports.

На 13 септември 30-годишният защитник бе подкрепен от старши треньора на Англия Гарет Саутгейт. В мача с националния отбор на Шотландия (3:1) противниковите фенове иронично аплодираха защитника за всяко действие на терена, а английските фенове го критикуваха за автогола му.

През сезон 2023/24 Магуайър е играл само 23 минути в мача от 4-ия кръг на английското първенство срещу Арсенал (1:3). Играчът можеше да се премести в Уест Хем, но отказа трансфер и обясни това решение с това, че ще се радва да се бори за място в основния отбор на Манчестър Юнайтед.