Тотнъм вече официално привлече Джеймс Мадисън от Лестър за сумата от 40 милиона евро. Полузащитникът изрази задоволството си от трансфера си, като говори пред клубния сайт, обръщайки се към феновете на "шпорите".

"Аз също виждам това, мога да си го представя", каза халфът на Англия, който подписа договор до 2028 г. "Аз съм абсолютно развълнуван. Усещането да съм играч на "шпорите" сега е нещо, от което съм много развълнуван.

"Чувствам се много добре, дори да облека бялата фланелка, емблематичната фланелка на Тотнъм, да се погледна в огледалото... чувствам се наистина добре. Аз, агентът ми и семейството ми сме наистина доволни от решението ми. Както повтарям, нямам търпение да започна това".

Мадисън усеща чувство на вълнение за клуба, започвайки новата ера под ръководството на Ангелос Постекоглу. "Чувствам глад за това място. Идваш тук и усещаш клуба и хората, всичко свързано с него, и се чувстваш брилянтно. Както казах, много съм щастлив и нямам търпение да стартирам", заяви футболистът.

"Говорих с мениджъра, говорих с Даниел Леви и двамата се изказаха много високо за всичко в клуба. Говоренето с мениджъра беше много важно, как ще бъде той, как вижда развитието на клуба и какво мисли за мен, надявам се, че няма да има нищо против да кажа това, но той ми сподели, че тимът ще бъде напълно различен под неговото ръководство.

Такива неща са толкова важни, изграждането на добри отношения с него, с Даниел, говоренето с други играчи, разбира се, познавам много от тях така или иначе и играейки срещу тях толкова много години, чувствам, че имам толкова добро разбирателство с Тотнъм, пък и сега съм част от него и нося тази прекрасна бяла фланелка", завърши Мадисън.