Съобщава се, че Лисандро Мартинес е кръстил новия си съотборник в Манчестър Юнайтед Вут Вегхорст "бобо", което се превежка като "идиот". след скандала на холандския нападател с Лионел Меси. Аржентина на Мартинес и Меси изхвърли Нидерландия на Вегхорст от Световната купа с дузпи в четвъртфинален двубой, в който имаше няколко сблъсъка между играчите.

Докато Вегхорст чакаше до Меси в тунела, за да стисне ръката на звездата на ПСЖ и да поиска фланелката му – му беше казано: "Que miras bobo?", което се превежда като "Какво гледаш, идиот?"

Лисандро Мартинес все още вижда смешната страна, наричайки Вегхорст "бобо" от пристигането му на "Олд Трафорд", според SPORT. Разбираемо е, че Вегхорст няма нищо против прякора, въпреки разочарованието на Световното първенство.

След като събитията на Световното първенство утихнаха, Вегхорст се пошегува, че е благодарен, че Меси дори знае името му.

"Винаги давам всичко от себе си и направих същото на четвъртфинала.Сдърпах се със Меси и имаше няколко момента между нас. Мисля, че не му хареса и че го изненада. Но аз много го уважавам. Той е сред най-великите на всички времена", каза той пред холандското издание De Telegraaf.

Вегхорст изглежда настояваше, че сблъсъкът им е недоразумение и видя смешната страна на спора със сегашния победител на Световната купа.

"Исках да покажа уважението си към Меси след мача, но той не го искаше. Мисля, че той все още ми беше ядосан. О, добре, виждам го като голям комплимент, че вече знае името ми. Тогава поне направих нещо правилно", сподели нападателят.

Вегхорст премина под наем в Манчестър Юнайтед през януари и ще остане на "Олд Трафорд" до края на сезона.