Лийдс Юнайтед победи като гост Суонси с 4:0 в мач от 32-рия кръг на Чемпиъншип. Уилфред Ньонто вкара два гола за йоркширци, като преди това Крисенсио Съмървил и Йоел Пиро се разписаха във вратата на "лебедите".

Българският национал Илия Груев-младши изигра пълни 90 минути за своя тим, като се отчете с асистенция за първия гол на своя тим и отново впечатли с играта си. Българският национал игра 98 пъти с топката като завърши 86 от своите 88 подавания в рамките на двубоя, като беше изключително ефективен и във фаза защита.

Двубоят започна с натиск от страна на Лийдс Юнайтед. В 8-ата минута Илия Груев подаде към Кринсенсио Съмървил, който с удар от границата на наказателното поле прати топката в мрежата, след като топката тупна коварно пред Карл Ръшуорт.

Две минути по-късно Лийдс успя да удвои преднината си. Йоел Пиро комбинира на двойно с Уилфред Ньонто, който изведе на чиста позиция и нидерландецът порази целта.

Ньонто пък на свой ред вкара третото попадение за Лийдс в 35-ата минута след асистенция от страна на Арчи Грей, а в 72-ата минута италианският талант сложи окончателно точката на спора с втория си гол.

След тази победа Лийдс изпревари Саутхемптън и се изкачи на второто място в Чемпиъншип с актив от 66 точки, докато Суонси е на 17-та позиция с 36.