42-ма български фенове на "червените дяволи" се завърнаха от пътуването си до Манчестър, където имаха честта да се запознаят с легендата Лий Шарп, който пристигна в хотел „Футбол“ специално заради тях. 

По време на срещата, организирана от Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България, бившата звезда разказа многобройни култови истории от времето, в което е играл за английския отбор, включително и как Дейвид Бекъм е чистил обувките му като част от стара футболна традиция, според която младите играчи трябва да отдадат почит на по-старшите. Лий Шарп споделил още, че от години има апартамент в Банско, но никога не го е посещавал. 

Срещата на легендата с българския фен клуб на „Червените дяволи“ бе тази неделя и  продължи цели четири часа. Английската звезда обеща да дойде в България, от една страна – за да се срещне с българските фенове на Манчестър Юнайтед на тяхна територия, от друга -  да нагледа имота си в Банско.

Нашенците се запознаха на живо и с легендата Гари Невил, като му подариха бутилка българско вино. Звездата сподели, че много харесва родината ни и чака с нетърпение да я види отново. Друг футболен феномен, който е играл в английския отбор – Пол Скоулс, също обеща съвсем скоро да дойде в България.

42-мата българи посетиха Манчестър специално заради мача на любимия си отбор с Тотнъм, който се проведе в събота, 28 октомври, на стадион „Олд Трафорд“. Запалянковците имаха честта да гледат футболната битка от трибуна „Сър Алекс Фъргюсън“, на метри от терена. 

Специалните места бяха осигурени като награда за постижението на Официалния фен клуб на „червените дяволи“,  който преди месеци влезе в топ 3 на най-добрите фен клубове на отбора в света.