Предколедният епизод на "Лигата на джентълмените" не пропусна да се докосне до всички важни теми в английския футбол, а както знаем по принцип - те са страшно много. Все пак във видеото водещият Боби Борисов, както и гостът му - Ивайло Цветков, са се ограничили до темите с Франк Лампард и великолепното представяне на неговия Челси на "Тотнъм Стейдиъм" срещу едноименния отбор, както и предизвикателството за Жозе Моуриньо начело на "шпорите". 

В етапа на предаването става въпрос и за промените в състава на Манчестър Сити след слабата първа половина от сезона от тима на Хосеп Гуардиола, както и за бъдещите идеи на новия мениджър на Арсенал Микел Артета. Не може да се пропусне фактът и за назначението на Карло Анчелоти начело на Евертън и бъдещето представяне на италианския специалист на "Гуудисън Парк". Двамата потърсиха сходствата между Шефийлд Юнайтед и Борнемут, а за финал - световният клубен шампион - Ливърпул, и предстоящият месец януари за него, който според критици и експерти се твърди, че ще бъде тежък.

Гледайте Лигата на джентълмените всеки понеделник и четвъртък, както и обичайното живо включване във Facebook-групата - "Лигата на джентълмените", от 19,00 часа.