Мениджърът на Лестър Сити Брендан Роджърс за пореден път потвърди, че клубът няма да се раздели с нито един играч през януарския трансферен прозорец, въпреки че към някои от футболистите на "лисиците" има сериозен интерес.

Лестър се представя отлично във Висшата лига през този сезон, като заема второ място в класирането след 16 изиграни кръга, но медиите на Острова все по-често свързват централния защитник Чаглар Союнджу и плеймейкъра Джеймс Мадисън с трансфер в някой от английските грандове. "Никой няма да си тръгва през януари, категорично. Разговарям редовно с Джон Ръдкин (футболният директор на клуба) и Топ (собственик) и е ясно, че ние искаме да запазим този състав. Това е много вълнуващ момент за отбора, има много потенциал за израстване. Така че искаме да сме сигурни, че играчите ни ще останат поне до януари", коментира Роджърс.

Наставникът на Лестър не пожела да коментира слуховете, че Манчестър Сити ще се опита да вземе Союнджу през януари. "Не мога да ви кажа ни по този въпрос. Има спекулации. Мисля, че Джон Ръдкин е разговарял с представителите на Союнджу, но няма никакви новини", обясни Роджърс, визирайки преговорите с турския бранител за нов договор. /БГНЕС