Бившият вратар на Арсенал Йенс Леман сравни сегашния лидер в Премиършип - Ливърпул с "артилеристите" от сезон 2003/2004.

"Историята на Ливърпул е удивителна. Те имат всичко, за да станат шампион и то без да загубят мач. Те са фантастичен отбор, много добре организиран и успешен. Имат шанс да завършат шампионата без загуба. Мисля си, че единственият отбор, който има шанс да ги победи е Манчестър Сити", коментира германският вратар.

"Мога да кажа, че в момента Висшата лига не е толкова силна, колкото беше преди. Съперниците излизат в мачовете с Ливърпул като победени. Не искам да обезценявам успехите им, имат отличен отбор. Самият факт, че имат само 1 равенство прави постижението им още по-добро. Ние приключихме с 12 равенства първенството, но повечето бяха, след като станахме шампиони. Мисля си, че нашият Арсенал ще победи този Ливърпул. Би бил труден успех, но ние ще спечелим, тъй като изпълнителите ни са с по-висока класа. Много е трудно да се сравняват тимовете, но когато погледнеш индивидуалната класа на нашите играчи, със сигурност ние имаме предимство", добави Леман.