На 10 и 11 ноември, в град Велико Търново ще гостува една от запомнящите се легенди на „Червените дяволи“ – Лий Мартин. Поводът за посещението е седмият по ред Национален събор на феновете на Манчестър Юнайтед в България.  Мартин ще сподели вълнението на най-верните фенове на английския отбор от провеждащата се по време на неговото гостуване футболна среща между отборите на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. 

Подготвени са куп изненади и атракции за един от идолите на „червените дяволи“. В чест на Лий Мартин феновете са организирали извънредно провеждане на аудио-визуалния спектакъл "Звук и светлина".

Част от програмата на събора е и представянето на първата официална автобиография на Димитър Бербатов -  „По моя начин“. Тогава ще бъде представена и ексклузивно книгата „Манчестър Юнайтед. Историята на един велик футболен клуб в 10 мача“, където е описана и емблематична битка на терена на самия Лий Мартин. 

Лий Мартин е четвъртата легенда на английския тим, която гостува в България по покана на родния фен клуб на Манчестър Юнайтед. Норман Уайтсайд, Алекс Степни и Артър Албистън са останалите имена, с които българските запалянковци се срещнаха на живо. Тази традиция за канене на бивши легенди и настоящи звезди от Манчестър Юнайтед ще продължи, обещават от фен клуба. 

Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/mufcbg/