Легендарният защитник на Арсенал Тони Адамс разкри, че никога няма да се завърне при "топчиите" докато там е Арсен Венгер.

Причината е фактът, че Адамс неведнъж е поставял под съмнение треньорските качества на Венгер, но сега мина едно ниво по-напред, заявявайки, че французинът "не би могъл да се изкара сам от хартиен плик".

Като треньор Адамс бе начело на Уикъмб и Портсмут преди през 2010 да изкара сезон в азербайджанския Габала, а след това да остане в ролята на спортен директор, а в момента води испанския Гранада.

"Навремето казах в интервю, че треньорството не е силната страна на Арсен", споделя Адам в своята автобиографична книга. "Всъщност в оригиналния запис, казах, че той не би могъл да се изкара сам от хартиен плик. И въпреки че го промених за заключителната статия, не се получи добре."

Арсенал с първо ново попълнение

"Всичко това ме остави с чувството, че никога няма да получа шанс докато Арсен е там. Въпреки че го уважавах за неговия дълъг и успешен престой, постоянното ми желание да коментирам него и отбора най-вероятно е било срещу мен."

Месут Йозил призна, че може да напусне Арсенал