Легендата на Арсенал Дейвид Сиймън е обезпокоен от лошото начало на сезона за „топчиите“. Макар че в Лига Европа нещата се развиват чудесно, големите проблеми за „лондончани“ са във Висшата лига, където тимът заема незавидното 14-о място във временното класиране.

Според бившия английски страж в Арсенал се нуждаят от класа в предни позиции и е задължително офанзивната мощ да се засили още през януари.

„Знаете какво означава Арсенал за мен и ми е доста мъчно за всичко, което се случва. Доволен съм от хубавите победи, които записваме в Европа, но проблемите са в Англия. Там не можем да намерим верния път и аз лично съм притеснен. Призовавам ръководните фактори добре да помислят за бъдещето на Арсенал, защото така не може да продължава. Ако се иска моето мнение, аз виждам идеалното решение за клуба в атакуващ план. Дори не знам защо, досега никой не се сети за Вилфред Заха от Кристал Палас, той е истински голмайстор и определено може много да помогне. Не забравяйте, че освен качествата, с които разполага, Заха е фен на Арсенал, а това не е за пренебрегване. Трябва да се намери решение, защото ситуацията в премиър шип никак не ми харесва, силно се надявам, че всички мислят за доброто на Арсенал и още през   януари ще видя  повече класа в състава“, коментира Сиймън.