Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино се е сдобил с нов прякор сред своите футболисти, който отразява охладнелите отношения между него и тима. Според „Дейли Мейл” закачливото прозвище се е появило в резултат на треньорските методи, на които разчита аржентинецът.

Наставникът на „шпорите” напоследък търпи много критики, защото резултатите на тима са крайно незадоволителни, а той прекара по-голямата част от лятото в упреци към ръководството във връзка с трансферната политика. От началото на сезона тимът изигра 10 официални мача, в които взе едва три победи. В последните две седмици лондончани отпаднаха в Купата на Лигата от непретенциозния Колчестър Юнайтед, а само преди дни бяха съсипани от Байерн Мюнхен в Шампионската лига с 2:7.

След 2:7 - първи ас на Тотнъм заговори за бягство

Напоследък мнозина хора в клуба считат, че дистанцията между Почетино и играчите се увеличила. За това свидетелства фактът, че по време на тренировките наставникът преимуществено наблюдавал действията на играчите си чрез монтирани за тази цел видеокамери, вместо да бъде долу на терена при тях.

Разбира се, това веднага породило прякора „Биг Брадър” – по името на популярната из цял свят телевизионна продукция. Тепърва пък ще се провери каква ще бъде реакцията на наставника, когато Amazon Prime започне снимките на своя документален филм за клуба по-късно тази година.