Франк Лампард бе официално назначен за временен треньор на Челси. Бившият полузащитник поема след уволнението на Греъм Потър. Веднага след това той даде пресконференция, 

"Това е голямо предизвикателство. Готов съм да вложа работата си в това предизвикателство. Имам ясна идея какво искам да постигна през този период. Не мисля, че футболът може да ви изненада. Във Висшата лига конкуренцията е голяма. Моята цел е да намеря правилната енергия, правилните резултати, за да се движим в правилната посока. Ние сме там, където сме. Има много талант в този отбор", сподели Лампард.

"Очаквам въпросите дали ще остана и след лятото, но това, което е важно за мен, е да оставя тези въпроси настрани и да се фокусирам върху работата", допълни той.

"Тук съм в различен период, различна ера. Недовършената работа звучи малко холивудски. Искам да работя колкото мога по-усилено."

"Да се опитам да вдъхна увереност на играчите. Искаме да спечелим колкото се може повече мачове. Предстоят ни големи мачове. Трябва да имаме вяра в играчите и аз имам огромна вяра в тях. Трябва да поемем в правилната посока и да печелим мачове", сподели бившият халф относно целите си. 

Лампард вярва, че полузащитникът Мейсън Маунт все още има огромна роля за клуба и всеки в отбора ще получи своя шанс.

"Мейсън винаги е бил фантастичен играч за мен в Дарби и Челси. Знам, че той имаше проблеми с контузия. Трябва да говоря с него и да разбера как е. Той е страхотен играч за Челси", коментира Лампард.