Челси потвърди сензационното завръщане на Франк Лампард като мениджър на отбора до края на този сезон. Легендата на „Стамфорд Бридж“, който беше уволнен през януари 2021-а година след година и половина начело, сега ще дебютира повторно при визитата на Уулвърхемптън и беше обявен като "временен наставник".

44-годишният бивш халф изгледа на живо нулевото равенство на отбора срещу Ливърпул.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

Собствениците Тод Боули и Бедад Егбали смятат, че Лампард ще даде на отбора „ясен и стабилен план“, докато клубът намери дългосрочно решение за треньорския пост при лондончани.

„Щастливи сме да приветстваме Франк обратно при нас. Той е част от залата на славата във Висшата лига и легенда на този клуб. Докато ние продължаваме да търсим постоянен мениджър, искаме да дадем на феновете ясен и стабилен план до края на сезона“, написаха от клуба в становище.

За последно Лампард работи в Евертън, от който беше уволнен през януари след 12 месеца начело. След визитата в неделя Лампард ще трябва да прикове вниманието си към големия четвъртфинал в Шампионска лига срещу Реал Мадрид, а първият мач между двата отбора е на „Бернабеу“.