Наставникът на Челси Франк Лампард коментира загубата с 1:2 от Манчестър Сити. Английският треньор отличи цялостната игра на "сините", но заяви, че е недоволен от дребните детайли в играта на своите момчета. 

"Исках да дойдем тук и да сме смели. Мисля, че точно това показахме. При 1:0 контролирахме играта. Разбира се, тук не можеш да си сигурен, че този резултат ще остане. Направихме някои страхотни неща, но не можеш да контролираш постоянно срещу Манчестър Сити. Те имаха своите моменти, но ние играхме добре и има доста позитиви."

"Първият им гол беше лош късмет, но вторият бе абсолютна класа от Рияд Марез и това промени мача. Може би бяхме малко по-бавни в движението си в защита, знам, че двубоят бе добър за нас, но съм разочарован от някои дребни детайли."

"Отбори като Ливърпул и Сити трупат резултати от доста дълго време, работят заедно и то здраво, нещата им се получават. Не смятам, че днес можеш да кажеш нещо по-различно за двубоя от това, че един срещу друг играха два силни отбора. Единият победи заради случаен гол и момент на истинска класа от Марез. Това беше нещото, което наклони везните", заяви Лампард. 

"Чувството е странно, защото не бяхме губили толкова дълго време. Знам, че ако продължим да работим, ще се справим."