Давид де Хеа все още не може да се разбере с ръководството на Манчестър Юнайтед относно продължаването на своя договор. Между двете страни има сериозни разминавания, които са породени от финансовите претенции на испанския вратар, съобщава „Daily Mail“.

Според информацията, Де Хеа е поставил едно единствено условие, за да остане на „Олд Трафорд“. Той иска възнаграждението му да бъде изравнено с това на Алексис Санчес. Чилиецът получава в момента по 350 хиляди паунда на седмица. Нападателят в момента е най-добре платеният футболист в състава на Жозе Моуриньо.

В същото време ръководството на Манчестър Юнайтед на този етап предлага на Де Хеа едва 275 хиляди паунда на седмица, което е със 75 хиляди паунда по-малко от желаната заплата от вратаря.

Договорът на Де Хеа с „червените дяволи“ изтича в края на сезона, когато той ще може да напусне Манчестър Юнайтед като свободен агент.

Още от 1 януари Де Хеа ще може да започне преговори с други клубове и дори да подпише предварителен договор.

Ювентус и Пари Сен Жермен проявяват засилен интерес към испанския вратар.

Все пак Манчестър Юнайтед разполага с възможност да продължи автоматично договора на Де Хеа с още един сезон до лятото на 2020 година. Такава клауза има записана в настоящия контракт на играча с „червените дяволи“.

Не е изключено Манчестър Юнайтед да се опита да продаде Де Хеа още през януарския трансферен прозорец, като клубът се очаква да иска за него 75 милиона паунда.

Моуриньо увери: Де Хеа ще подпише нов договор

Юве хем иска Де Хеа, хем не иска да плаща за него

ПСЖ с нов трансферен удар, позлатява Де Хеа

Юнайтед се мота, а Мендеш вече говори с Юве за Де Хеа