Рой Ходжсън ще остане начело на Кристъл Палас засега, след като е провел разговори със собственика Стив Париш. Това се е случило след тежкото крушение на „орлите“ с 0:5 от Арсенал в събота. 76-годишният Ходжсън все пак е бил предупреден, че може да бъде уволнен, ако резултатите не се подобрят, пише The Guardian.

Париш сериозно обмисля раздяла с опитния мениджър, тъй като лондончани имат само една победа в последните си 12 мача. Въпреки това, босът на Кристъл Палас е разговарял с Ходжсън и го е подложил на „градивна критика“, като го е уверил, че няма да предприема крайни действия преди следващия мач на отбора, който е у дома срещу последния Шефилд Юнайтед идния вторник.

Gulliver/GettyImages
35 снимки

Палас падна до 15-о място в класирането, само на пет точки пред Лутън, който е в зоната на изпадащите, но „шапкарите“ имат у двубой по-малко. След Шефилд, за Кристъл Палас има двубои с като гост на Брайтън и на „Селхърст Парк“ срещу градския съперник Челси. Именно тези мачове ще бъдат решаващи за бъдещето на Ходжсън.

Смята се, че Жулен Лопетеги и Стив Купър са фаворитите да заменят Ходжсън, ако той бъде уволнен. Греъм Потър, който беше забелязан на трибуните по време на загубата от Арсенал, също е в списъка за потенциален нов мениджър на „орлите“.