Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се готви да сложи края на периода си в славния английски клуб, като обяви, че няма да забрави нито един от дните, в които е бил на "Анфийлд".

"Десетилетие в живота ти е твърде много време, но няма да забравя нито един ден от това време, защото намерих най-добрите хора и най-добрия клуб, който някога можеше да си представя", каза германецът на пресконференцията си преди мача с Уулвърхямптън. 

Ще бъде емоционална раздяла между феновете на Ливърпул и човека, който помогна за трансформацията на клуба и спечели седем големи трофея, сред които Шампионската лига и шампионската титла в Англия.

Припомняме, че Клоп обяви това ще бъде последният му сезон в клуба, тъй като вече няма енергия.

"Беше най-интензивната седмица в живота ми, казах "довиждане" на толкова много хора. Не можем да се преструваме, че беше нормална седмица. Аз съм прагматичен човек, след мача с Уулвърхямптън започва ваканцията. Знаем, че всичко ще бъде различно. Никога не е хубаво да казваш "довиждане" и има тъга, но имахме страхотно време", добави опитният селекционер.

Запитан за миналото си, Клоп заяви, че не съжалява за нищо.

"Знам, че можеше да спечелим повече, но не мога да променя това. Да изпуснеш титлата за точка не е хубаво преживяване, но показва, че наистина си добър", завърши Клоп.