Крадци са нахлулили в дома на централния бранител на Ливърпул Деян Ловрен в нощта на реванша срещу Марибор от група "Е" на Шампионската лига през ноември 2017 година.

Ливърпул не хвърли безсмислена пот срещу Порто

Футболистът призна в интервю пред "The Telegraph", че по време на обира семейството му се е намирало в къщата. Случилото се се е отразило ужасяващо на съпругата и децата му, споделя още Ловрен. За щастие ситуацията се е разминала без физически последствия за семейството му. 

Също така по-късно крадците са успели да проникнат в дома и на съотборника му и негов съсед Садио Мане. 

"За съжаление жена ми и двете ми деца си бяха вкъщи по това време. Старая се да не се набивам на очи и да си живея тихичко. Понякога тези неща не зависят от мен, защото някои хора просто идват в дома ми и крадат разни неща, въпреки че смятам, че не притежавам кой знае какво. Хорате трябва да се съсредоточат върху футбола, не върху личния ми живот", каза Ловрен.

Ливърпул вярва в чудеса: Ловрен иска да печели ШЛ

"Някои разбира това, други не, но в такива сложни ситуации виждам подкрепата на много добри хора, като мениджъра ми, клубът, съотборниците ми и разбира се, феновете. Не е лесно, защото ние също сме хора и всеки си има проблеми. Мисля, че все пак реакцията ми беше добра, спрямо случилото се", допълни той.