Футболистът на Ливърпул Филипе Коутиньо изрази задоволство от интереса от страна на Барселона към него.

Той бе категоричен, че към момента никой от каталунския клуб не се е свързвал директно конкретно с него, но обяви, че мениджърът му се грижи за неговите дела.

„Винаги се чувствам щастлив, когато се говори за мен“, сподели бразилецът.

„Хубаво е, че велик клуб като Барселона проявява интерес към мен, защото това е признание за здравата работа, която върша", добави футболистът на Ливърпул.

"Барселона е един от най-добрите отбори в света. Към момента никой не се е свързал директно с мен, защото ако има нещо, то минава през агента ми. Това, което аз трябва да направя е да продължа да играя футбол. Моят агент се занимава с останалите неща", каза още 24-годишният футболист.

Коутиньо казал “Да“ на Барселона

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е категоричен, че няма никакво намерение да се разделя с Коутиньо, въпреки засиления интерес от Барселона към него.

Смята се, че каталунците са готови да извадят 60 милиона паунда за Коутиньо.

Барса е подготвил 60 милиона за Коутиньо

Само преди няколко месеца Коутиньо подписа нов договор с Червените за 5 години, което определено носи спокойствие на Клоп. Освобождаващата клауза, която е записана в него е на стойност 400 милиона евро.

Потрошиха колата на Коутиньо пред "Анфийлд"

„Кога той поднови контракта си? С неустойка от 400 милиона! Нямаме абсолютно никакви планове за продажбата му. Собствениците са категорични, че ако не искаме, не е необходимо да се разделяме с някой. Това означава, че целта е да подсилим отбора с футболисти. Имаме солиден тим и добра основа от играчи”, заяви мениджърът на Ливърпул.

Ливърпул чака 90 милиона за Коутиньо и нито цент по-малко

„Никой няма да си тръгне без разрешение, така че в това отношение съм напълно спокоен”, каза още Юрген Клоп.