Фен на Манчестър Юнайтед призна, че той и неговата компания ще пътуват до Австрия, въпреки че мачът на английския клуб срещу ЛАСК Линц ще бъде проведен без зрители по трибуните. Първият мач между двата тима от Лига Европа няма да бъде посетен, след като австрийското правителство прецени да се защити от потенциални заразени от коронавируса.

29-годишният Сами Ейли е притежател на сезонен билет и планът му за пътуването е бил направен преди 28-и февруари. Когато е направил своята екскурзия до Австрия, той е направил такава застраховка, че тя не покрива тази ситуация.

В резултат на това Ейли ще отиде до Австрия с неговите приятели, за да гледа мача в някой бар в близост до стадиона. „Трима от нас със сигурност ще отидат, тъй като искат да си направят екскурзията”, призна той.

Фенът потвърди, че компанията им ще използва възможността да посети австрийския град като ваканция, тъй като няма да може да гледа срещата на живо. „Има разочарование у нас, защото сме си взели отпуск от работата. Досадното е, че не можем да претендираме за застраховки на нашето пътуване. Ако можех да си върна парите, нямаше да пътувам”, потвърди привърженикът на „червените дяволи”.