Мениджърът на Челси Антонио Конте сам саботирал дейността си начело на клуба, защото искал да загуби работата си. Шокиращото твърдение е на вестник "Дейли Стар", който се позовава на източници от ръководството. 

Според въпросните източници, от няколко седмици той инициирал именно това с постоянните си атаки към шефовете. Италианецът загубил ищах за работа на "Стамфорд Бридж", но явно ще му се наложи да поостане, защото ръководството категорично отрече във вторник, че има намерение да го уволни. 

Една от причините за това негово желание е, че вече е изгубил влиянието си върху съблекалнята. Някои от ключовите играчи били недоволни от постоянните му желания за привличане на още нови играчи, защото чувствали, че няма вече доверие в тях, пише още изданието. 

Самият специалист вече не чувствал подкрепата, както миналия сезон, когато изведе Челси до титлата. И затова смятал, че е най-добре пътищата на двете страни да се разделят. Явно обаче това няма да стане в близките дни, защото получи кредит на доверие от шефовете. При отпадане от Барселона в Шампионската лига обаче може и да се случи.