Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви след равенството със Суонси, че в отбора всички са разочаровани от загубените две точки.

„Малко е трудно да се говори след такъв мач, защото загубихме две точки. Ние доминирахме през целия мач и водехме с 1:0. Създадохме много шансове и трябваше да отбележи втори и трети гол. За съжаление е тъжно, че когато имахме възможността да решим мача, изпуснахме тези възможности“, коментира Конте.

„Ние допуснахме два гола – един след фаул, който бе в наша полза, а при втория всеки може да види ситуацията. Не искам да говоря за решението на съдията при втория гол. Хората ще гледат и ще видят, че той направи грешка, но това може да се случи. Аз не искам да коментирам съдията. Грешката е голяма. Диего Коста бе ритан от първата до 94-та минута. Той получи много ритници. Направо е невероятно, че нито един от защитниците не бе изгонен“, добави мениджърът на Челси.

„Ние сме разочаровани, защото бяхме много добри в интензивността на мача и играхме добре. Когато водиш и създаваш такива голови възможности, трябва да вкараш втори гол. Трябва да убиеш интригата в мача. Ние трябва да си вземем поуки от този мач. Утре започваме да работим отново и да се подготвяме за двубоя срещу Ливърпул“, каза още Антонио Конте.