Мениджърът на Челси Антонио Конте леко жегна колегата си от Манчестър Юнайтед и бивш треньор на „сините“ Жозе Моуриньо. Той сподели, че лондончани трудно ще защитят титлата си от миналия сезон, но бе категоричен, че възпитаниците му трябва да се постараят да избегнат онова, което се случи след шампионската кампания със Специалния.

Изненадващо Конте изпревари Зизу в престижна класация

Припомняме, че след като спечели титлата през 2014/15, тимът от „Стамфорд Бридж“ започна доста колебливо следващия сезон, а в резултат на това Моуриньо напусна клуба в края на 2015-а.

„Наясно сме, че ни предстои тежка битка. В този ред на мисли искаме да се постараем да не повторим последния сезон на Жозе Моуриньо начело на Челси. Надявам се да не последвам съдбата на Моуриньо и Раниери (бившият мениджър на Лестър), които бяха уволнени няколко месеца след триумфа си“, каза Конте.

Конте два втори шанс на защитник

Висшата лига започва на 11 август с мача между Арсенал и Лестър. Първият двубой на Челси е срещу Бърнли на 12 август от 17.00 часа. Срещите от Премиърлийг може да следите по каналите от пакета DIEMАXTRA.