Мениджърът на Челси Антонио Конте не пожела да коментира спекулациите относно провалената сделка с Рома за Един Джеко, както и евентуалния трансфер на неговия съотборник в тима - Емерсон Палмиери. Както е известно "сините" искаха да закупят Един Джеко, но в крайна сметка не постигнага съгласие с футболиста относно личните му условия и сделка по всяка вероятност няма да има. 

Уволнението на Конте ще струва 10 милиона евро

Лондончани ще трябва да се задоволят с привличането на неговия съотборник, като се очакваше се 23-годишният ляв бек да премине задължителните медицински прегледи още днес. Това обаче поне до момента не се е случило, а днес Палмиери дори тренира с "вълците". 

"Ако си спомняне, казах, че при условие, че клубът реши да изпрати под наем Кенеди, ще ни останат две възможности - или да купим играч, или да работим по-усилено с млад играч като Дужон Стърлинг", каза Конте.

Уволнението на Конте ще струва 10 милиона евро

"Не знам дали ще привлечем нов играя. Ако има някакви новини, клубът ще ви информира. Ще съм много щастлив и в двата случая. Ако клубът реши да привлече играчи, но  също така съм много щастив и с футболистите, с които разполагам в момента, защото всеки ден ми показват страхотно поведение", допълни той.