Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани заяви, че никой в тима на "гражданите" не е обезверен след поражението от Ливърпил с 0:3 в първия мач от четвъртфиналите на Шампионската лига. 

Убийствен Ливърпул прати Ман Сити в тежък нокдаун - 3:0 на "Анфийлд"!

Припомняме, че само два отбора са успявали да се класират напред в надпреварата след загуба в първия мач с три или повече гола. Това са отборите на Барселона и Депортиво Ла Коруня.

Компани обаче вярва безрезервно в обрата, който макар и безспорно да изглежда труден, не е невъзможен, особено щом начело на тима е Хосеп Гуардиола.

"Няма нито един човек в Манчестър Сити, който да вярва, че всичко е свършило. Нито един човек. Трябва да живеем с последствията от този резултат, но именно това прави футболът специален", коментира Компани. 

"Имахме много кратък период по време на срещата, в който всичко се обърка. Същото обаче може да се случи и на противника в следващия двубой. Това ни кара да вярваме, че можем да създадем възможности. Ако трябва да отбележим пет, така да бъде. Гордеем се със себе си и с отбора ни по време на целия сезон", допълни той.