Крайният защитник на Манчестър Сити Александър Коларов заяви, че няма опасност тимът да загуби набраната инерция по средата на сезона и да прегори рано. Сърбинът е категоричен, че тренировките на мениджъра Хосеп Гуардиола са планирани именно с тази цел.

В събота „гражданите“ продължиха безгрешното си начало на сезона с разгром 4:0 над Борнемут. За Сити това беше 8-и пореден успех във всички турнири, а представянето на отбора кара феновете да мечтаят.

„Няма да прегорим“, заяви Коларов. „Причината за това е, че тренировките на Пеп са толкова добре планирани. Точно както по принцип се говори повече за нападателите в сравнение със защитниците, същото е и с мениджърите, когато нещата вървят добре.“

„Щабът на Гуардиола е невероятен. След всяка тренировъчна сесия, те се грижат индивидуално за теб. Един по един – фитнес треньорите, асистентите. Това е най-добрият тим, в който съм работил, а не чувам това да се споменава често. Всичко започва от офиса, за да завърши на терена. Точно затова всички сме психически готови“, добави сърбинът.