Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново натърти, че е спокоен около завършването на сезона във Висшата лига и че има по-важни неща в живота от футбола. 

Getty/Gulliver images
100 снимки

"Червените" са едва на две победи от заветна първа титла от 30 години, водейки с 25 точки пред втория в класирането Манчестър Сити. Въпреки това епидемията от коронавирус, която се разпространява из цяла Европа за момента отменя всички срещи поне до 4-ти април. 

Въпреки трудната обстановка германският специалист отново не показа признаци на паника и сподели, че е напълно спокоен около спечелването на голямото отличие на Острова. 

"Това е футбол, просто игра. Наистина не е толкова сериозно, има по-важни неща в живота. Нека останем хладнокръвни и да се насладим на момента", започна Клоп. 

"Няма причина да не съм скромен. Трябва да се отдава и заслуженото на момчетата. Те изкарват много пари, но не могат да излязат по улиците, без да бъдат наблюдавани отвсякъде. Имат нужда от подкрепа и доверие, тъй като все още са много млади. Трябва да знаят, че дори да допуснат най-голямата грешка, то тя отново не е края на света", завърши германският треньор.