Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че не може да предвиди как бъдеще чака неговия състав, но въпреки е сигурен, че настоящата група от играчи има още много накъде да се развива. 

53 снимки

"Мърсисайдци" водят с внушителните 25 точки на върха на Висшата лига и по всичко личи, че дори и пандемията от коронавирус няма да ги лиши от една напълно заслужена титла. След спечелването на Шампионската лига през миналия сезон редица започват да се питат дали има накъде настоящият отбор да се подобри.

Германският специалист обаче е твърдо на мнението, че отборът му има много накъде да се развива все още. Той също така настоя, че няма да бъдат правени кардинални промени в облика на тима.

"Ние няма да се променяме, но дали ще сме също толкова успешни е въпрос, който в не малка степен зависи и от представянията на конкурентите. Не мога да правя никакви прогнози в това отношение. Настоящият ни отбор обаче далеч не е завършен като еволюция. Има още много накъде да се развием", започна той пред "Скай Спортс". 

"Имаме свежа кръв, която идва отвътре в състава и това е страхотно. Трябваше ни време, за да достигнем сегашното ниво, но нямах съмнения, че с времето това ще се случи. Знаех си", завърши Клоп.