Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново не пожела да разкрие дори най-малка подробност за бъдещето на Филипе Коутиньо.

Както е известно медиите непрекъснато спекулират с името на футболиста и непрекъснато се появяват нови и нови слухове, касаещи евентуалния му трансфер в каталунския гранд Барселона.

Клоп се надява Матип да не отсъства много

“Не съм сигурен дали Коутиньо ще е още в Ливърпул през февруари. Не мисля за това дори за секунда. Не съм сигурен, нито несигурен. Никой не знае какво ще се случи в тихия и спокоен януарски трансферен прозорец”, заяви Клоп.

Припомняме, че Барселона предявява сериозни апетити към бразилеца още от миналия трансферен прозорец. До сделка обаче така и не се стигна, а главен виновник за проваления трансфер на Коутиньо на “Камп Ноу” е именно Клоп.

Клоп: Коутиньо си имал цена? Интересно…

Треньорът на “мърсисайдци” бе категоричен в отказа си за раздяла с футболиста и в крайна сметка той остана на “Анфийлд”.

Иначе Ливърпул приема Спартак Москва в сряда от 21:45 часа в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига. “Мърсисайдци” заемат първото място в група “E” към момента с 9 точки, но едва на 1 зад тях е Севиля, който гостува на аутсайдер Марибор. Спартак Москва пък е на третата позиция с 6 пункта.