Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп призна джентълменски, че Лестър заслужено е спечелил двубоя срещу неговия тим. "Лисиците" измъкнаха трите точки с минималното 1:0 в мач от 20-ия кръг на Висшата лига. Тази вечер Манчестър Сити може да се откъсне на 9 точки на върха пред Ливърпул при успех над Брентфорд. 
"Лестър спечели заслужено в един много странен двубой. Не играхме достатъчно добре, дори може да се каже, че направихме много лош мач и резултатът е справедлив. Решенията ни не бяха добри, може би ни липсваше и късмет, но всичко вече е минало. Създадохме достатъчно положения, за да спечелим, но щом сме загубили, значи е трябвало да създадем още повече. Започнахме добре, но загубихме ритъм и след това така и не успяхме да си го върнем. 
 
Лестър игра едва преди два дни и си заслужи напълно победата. Те не създадоха много положения, но се бранеха добре. Получи се голяма разлика с Манчестър Сити, но това в настоящия момент не е мой проблем. Трябва да започнем отново да играем на обичайното си ниво и тогава победите ще се върнат”, коментира Клоп.