Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп защити началото на сезона на тима и призна, че наблюдават различни опции на трансферния пазар, но не остава много време тъй като прозорецът затваря в края на месеца.

"Червените" изпитаха проблеми в началото на този сезон, след като завършиха наравно в два мача преди загубата си с 2:1 от съперника Манчестър Юнайтед в понеделник.

Gulliver/GettyImages
68 снимки

Клоп призна, че въпреки трудното начало, неговият отбор все още създава добри моменти в мачовете, които е играл досега.

„Знам как звучи, но трябваше да спечелим този мач, ако бяхме направили нещата малко по-добре. Отборът, с който излязохме, беше повече от достатъчно добър, за да изиграе страхотен мач. Искам да се преборя с това, играчите да се върнат и ще имаме по-добри резултати. В един от 4 мача не се представихме - Фулъм. Направихме други добри неща [в останалите] и сега прдстои Борнемут, не приемам нищо за даденост.", коментира Клоп.

„Искам отново да бъдем отборът, срещу който никой не иска да играе. Това е планът за утре.", заяви германският мениджър.

Ливърпул се готви да се изправи срещу новоповишения Борнемут в събота, докато търси първата си победа за сезона.

Клоп също призна, че клубът може да влезе отново на трансферния пазар преди прозорецът да се затвори в края на месеца.

„Работим непрекъснато върху тези неща. Понякога е скъпо, понякога не е правилният играч, но ние работим. Дали нещо ще се случи или не, не знам."

„Подкрепям този отбор, но основната ми работа е да поправя нещата. Мога да науча много в живота си, когато нещата не вървят добре. Не е любимата ми ситуация, но харесвам тази част от работата.", завърши Клоп.