Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще заложи на титулярния си страж Симон Миньоле в предстоящия сблъсък с новака Хъдърсфийлд във Висшата лига. Очаква се сред титулярните 11 да попадне и защитника Деян Ловрен. Двамата тотално се провалиха при гостуването на Тотнъм в миналия кръг, когато „червените“ загубиха тежко с 1:4, а хърватският бранител бе заменен демонстративно само след половин час игра.

„Симон ще играе. Не съм мислил и секунда да правя промени на неговата позиция“, коментира Клоп.

Дори Клоп се присмя на собствената си защита

„Дали можеше да се справи по-добре при четвъртия гол и да избие? Да, определено. Колкото до Ловрен, първият гол беше 100% колективна грешка. При втория беше трудно да се защитим след грешката на Деян, но в 99 от 100 случая той ще се справи в такава ситуация“, продължи германският специалист.

„Да, трудно мога да го защитя, защото това е персонална грешка, но такива неща се случват. Не трябва да крием такива неща, но и не трябва да ги правим по-големи“, каза още Юрген Клоп.

Мачът с Хъдърсфийлд днес пропуска звездата на тима Филипе Коутиньо, който е с лека травма. Вратарят Дани Уорд също е извън строя заради контузия.