Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че самият той не е очаквал подобно ниво на постоянство в своя отбор, каквото е видимо през настоящата кампания. 

"Мърсисайдци" записаха своята 24-та победа от 25 срещи от началото на сезона, постижение, което до момента никой отбор не е успявал да постигне във Висшата лига. Германският специалист имаше своите забележки към играта на своя тим в определени моменти от срещата със Саутхемптън, но не пропусна да отбележи и невероятното ниво на постоянство на тима си.

"Никога не съм виждал подобно ниво на постоянство, истина е. Въпреки това аз не се чувствам все по-силен след всеки успех. По-скоро това е пореден момент на празнуване, преди да се фокусираме, за да успеем да задържим това си ниво на представяне и занапред", започна Клоп. 

"Днешният успех е показателен за моите думи. Саутхемптън са изключително труден отбор и ни създадоха изключително много проблеми. Не бяха дошли, за да са част от някакво празненство". 

"Отново искам да поздравя момчетата за характера, който показаха на терена. Това ни позволи да спечелим, защото за не малки периоди от срещата изглеждаше, че това може и да не се случи", сподели Клоп на интервюто си след срещата.