Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели удивлението си след 18-та поредна победа на "мърисайдци" във Висшата лига при домакинството на Уест Хем с 3:2. 

Фамозният обрат от 1:2 до 3:2 подсигури изравняване на два рекорда - за поредни победи във Висшата лига на Манчестър Сити от сезон 2017-2018-та, както и един значим клубен рекорд от далечната 1972-а година - 21 поредни домакински победи в първенството. Германският специалист не спести суперлативите за своите играчи след срещата. 

"Никога не съм си мислел, че рекорда на Сити ще бъде изравнен или подобрен. Ние го направихме и не мога да повярвам, откровено казано. Това, което ще постигнем този сезон, ще е колективно усилие", започна германецът. 

"Знаем, че тези числа са много специални, но трябва да реагираме и в Шампионската лига. Казахме си в началото, че искаме да напишем история, както и собствените си имена в нея". 

"Наслажадваме се на момента, но трябва да сме готови и за следващото предизвикателство. Ще се подготвим за следващия мач срещу Уотфорд, трябва да сме на 100% отново", завърши Клоп.