Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че за момента е напълно доволен от играчите, с които разполага и не мисли непременно за нови попълнения. 

GettyImages/Gulliver
100 снимки

След като "мърсисайдци" не показаха никаква трансферна активност миналото лято, мнозина очакваха, че клубът ще бъде по-настъпатален през идния трансферен прозорец. Пандемията от коронавирус обаче е веротяно значително да промени плановете на много клубове. 

Клоп обаче показа хладнокръвие в изявленията си, заявявайки, че за момента е концентриран само върху това, с което разполага и всичко друго ще е бонус. 

"Мане и Салах са млади и могат да бъдат важна част от групата за години напред. Напълно съм щастлив с групата, с която разполагам и не мисля за нови попълнения", започна германецът. 

"Когато съм в определен клуб с опредени играчи, аз не мечтая за такива, които са в други отбори. Ако имаме възможност да привлечен един или двама за бъдеще, то ще е добре. В противен случай трябва да се стараем да се възползваме от това, с което разполагаме", завърши Клоп.