Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше доволен от представянето на тима си в мача с Манчестър Юнайтед. Голямото дерби на 21-ия кръг на Висшата лига приключи наравно 1:1 на "Олд Трафорд", като домакините изравниха в самия край. 

Въпреки този развой и на практика изпуснатата за няколко минути победа, германският специалист е доволен от представянето на момчетата си и се е надявал само на още мъничко късмет за победата. 

"В края на мача Юнайтед вече се хвърли отчаяно напред и започна да играе с дълги топки към Маруан Фелайни и Златан Ибрахимович. В тези минути мачът беше много напрегнат и много бърз. Това просто беше един луд мач."

"Надявах се да имаме и мъничко късмет, но за съжаление не беше така. Но всичко е наред, в понеделник ще се радвам на резултата, засега ще се радвам само на начина, по който играхме", сподели Клоп и продължи с анализа си на двубоя. 

"Преди мача много хора мислеха, че ще паднем, защото Юнайтед бяха в хубава серия и всичко им беше наред. Аз знам какви са проблемите ни, затова съм много доволен от представянето ни в този мач."

"Трябваше да сме смели, създадохме доста ситуации, отбелязахме и гол. Но бяхме дошли тук, за да победим, така че все пак не можем да сме 100% доволни от всичко случило се на този мач", сподели още Клоп.