Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали нападателя на Манчестър Юнайтед Маркус Рашфорд за кампанията му да осигури безплатна храна за децата във Великобритания.
 
„Не съм сигурен, че мога да намеря по-точни думи от други хора, много по-умни от мен. Но усилията на Маркъс са невероятни. Хубаво е, че в момент, когато много хора не показват никакви признаци на лидерство, Маркъс не е сред тях. Той е израснал в трудности и очевидно надарен с невероятен талант, но не е забравил корените си.
 
Надявам се майка му да се гордее с него. Не го познавам, но дори и аз се гордея с него. Играе за Юнайтед, така че ситуацията не е лесна! Но наистина е страхотно това, което прави", каза Клоп.
 
22-годишният нападател на "червените дяволи" Рашфорд прекара голяма част от годината, ръководейки кампания за осигуряване на безплатни ваучери за ученическо хранене на деца в неравностойно положение по време на пандемията на коронавируса.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.