Бившият ирландски нападател Роби Кийн подреди идеалната петица за футбол на малки вратички пред английските медии. Игралият в Тотнъм нападател пожела атаката на отбора му да бъде водена от Димитър Бербатов. Двамата са много близки приятели от престоя си на „Уайт Харт Лейн”, а головата мощ на дуото в атака на „шпорите” отчайваше противниковите защити.

Роби Кийн постави на вратата Шей Гивън, който бранеше ирландската врата, докато Кийн беше национален състезател на Република Ирландия.

Защитникът Рио Фърдинанд ще бъде последната преграда пред вратата на отбора му, а двамата се помнят много добре от периода им в Лийдс.

Полузащитникът Стивън Джерард ще застане пред Рио, който според Кийн е най-добрият опорен полузащитник във футбола. Двамата играха рамо до рамо в Ливърпул през сезон 2008/09.

 Лука Модрич ще трябва да е виртуоза в атаката на тима, като поема контрола на топката от Джерард.

Личи си, че изборът на Кийн е много балансиран и с нужните качества. Роденият в Дъблин футболист твърди, че освен безспорните качества на Фърдинанд в дефанзивната част, то той е способен да изнася топката с нужната увереност. Стиви Джи пък може да се защитава и атакува без проблеми, помагайки в двете зони на терена.

Кийн призна, че отборът му ще трябва да компенсира тичането на един човек, визирайки Бербо, но бившият капитан на Тотнъм не се притеснява, тъй като на Бербатов не му е нужна бързина, за да покаже своята безспорна класа с топка в крака.