Английският национал Хари Кейн подкрепи своя съотборник в „трите лъва” Хари Магуайър. Бившият нападател на Тотнъм обяви бранителя на Манчестър Юнайтед за един от най-добрите в историята на английския футбол.

Магуайър търпи сериозни критики за представянето си с фланелката на „червените дяволи” и английския национален отбор. В последния сблъсък на „трите лъва” – приятелския мач срещу Шотландия, Магуайър си вкара автогол, а след срещата в Глазгоу, критиките към бранителя не закъсняха.

Селекционерът Гарет Саутгейт и майката на футболиста се застъпиха за него и осъдиха критиците. Днес Хари Кейн също се изказа ласкаво за Магуайър.

“Можем да кажем, че той се превърна в изкупителна жертва в последно време. Той е мой много добър приятел, страхотно момче и наистина трудолюбив професионалист. От гледна точка на Англия, той е един от най-добрите защитници в последно време. Мога дори да стигна по-далеч и да кажа, че той е един от най-добрите защитници в нашата история, обличали фланелката на Англия”, коментира Кейн.