Капитанът на Тотнъм Хари Кейн беше сниман по време на личната си рехабилитационна сесия от контузията в коляното му. Нападателят на английския национален отбор не е играл от 1 януари, когато разтегна сухожилие, но изглежда, че той е на път да се завърне предсрочно.

Кейн взе участие в тренировка с пасове на клубната база в понеделник сутринта, докато съотборниците му продължиха подготовката си за решаващия мач от 1/8-финалите в Шампионската лига миналата срещу РБ Лайпциг във вторник вечерта. 26-годишният нападател отлично по време на сесията.

Имаше опасения, че Кейн няма да бъде на разположение до края на кампанията, но той написа в социалната мрежа „Туитър“ следното:

„Обичам да съм отново на тревата с топка в краката ми“.

Стивън Бергвайн и Бен Дейвис пропуснаха днешната тренировка и ще се чака до последния момент да се разбере дали ще бъдат включени в отбора на Моуриньо за пътуването до Германия.

От РБ Лайпциг потвърдиха, че мачът ще се проведе по нормален начин, за разлика от този на ПСЖ с Борусия Дортмунд в сряда, който ще се играе при закрити врати.