Мохамед Салах не е длъжен да вкара отново над 40 гола в английското първенство, за да бъде оприличен неговият сезон като успешен, категоричен е бившият футболист на Ливърпул и настоящ анализатор Джейми Карагър. Той обясни, че дори легенда от ранга на Йън Ръш е успял само веднъж да се разпише 47 пъти в рамките на един сезон.

"Надявам се Клоп вече да му е казал относно головете от миналия сезон, че ако не вкара отново над 40, това няма да направи настоящия лош за него. Йън Ръш беше най-великият реализатор в историята на Ливърпул, но той вкара 47 само веднъж. Повече не е стигал до толкова. Бележеше по 25 или 30 гола. Ако Салах вкара 25, значи сезонът е бил прекрасен. До момента има три, което не е чак толкова далеч от миналата година и със сигурност не е лошо начало на сезона", каза бившият бранител на Ливърпул.

"Той ще продължи да вкарва, защото винаги е в правилната позиция за това. Нямам проблем с трите му гола до момента или с движението му около наказателното поле. Справя се добре", добави той, цитиран от Индипендънт.