Полузащитникът на Челси Н’Голо Канте заяви, че тимът не е на мястото, на което трябва да бъде след разочароващата загуба, която допусна у дома срещу Ливърпул с 2:1, като по този начин лондончани се свлякоха до 11-ата позиция в таблицата.

„Не е най-добрият старт, имаме много работа да свършим“, започна Световният шампион от миналата година пред клубния сайт на „сините“.

„Ние не се намираме там, където трябва да сме, но можем да го поправим в следващите мачове. Радвам се, че се завърнах в игра пред нашите фенове и то за този голям мач. Разочарован съм от резултата, но се радвам, че се върнах да помогна на тима, за да се опита да спечели. Дадохме най-доброто от себе си и сме разочаровани от крайния резултат“, добави французинът.

„С две статични положения те отбелязаха два гола и ни поставиха в трудна ситуация, но и ние имахме добри шансове. На полувремето си казахме, че можем да се справим. След това аз вкарах и имахме шансове да изравним, но не успяхме да постигнем резултата, който искахме. Първият гол на Ливърпул беше красив, но при втория можехме да се справим и по-добре. В крайна сметка мисля, че играхме добре“.

„Опитахме се да се върнем в мача, но статичните положения спечелиха мача за Ливърпул. Играхме доста добре през второто полувреме. Успяхме да отбележим един гол, но не и да изравним. Имахме обаче някои хубави моменти в представянето ни и трябва да ги използваме, за да вземе добър резултата в следващия мач“, завърши Канте.

В сряда вечер Челси прима Гримсби за Карабао Къп, а през уикенда ще играе у дома срещу Брайтън във Висшата лига.