Норич продължава страхотната си серия в Чемпиъншип. "Канарчетата" взеха успеха в гостуването на Куинс Парк Рейнджърс в дербито в средата на таблицата от съботните мачове във втория ешелон на английския футбол. 

В герой за гостите се превърна Теему Пуки, който реализира единственото попадение по-малко от 20 минути преди края. Той беше точен с... гърди. И макар попадението му да не дойде с най-често използваната част от тялото за вкарване на точни изстрели, то беше с цената на трите точки. 

Двата тима направиха сравнително постна първа част, в която все пак имаше някои ситуации пред двете врати, отразени с вещина от стражите. Но най-логичното нещо беше да няма попадения преди почивката, както и стана. 

Лондончани изпуснаха няколко чисти полжоения пред вратата на Норич в началото на втората част, за да бъдат наказани в 71-та минута. Тогава при едно центриране на Тод Кантуел топката беше леко докосната от защитник на КПР и стигна до Теему Пуки, който връхлиташе към голлинията. Той нямаше с какво друго да стреля, освен с гърди, стори го и отбеляза единствения гол в мача. 

Така Норич си тръгна с трите точки от негостоприемния "Лофтъс Роуд" и има вече 14 в актива си, доближавайки се със страшна скорост към зоната за плейофите. Рейнджърс остават с 10 точки на 16-та позиция и серията им от две победи бееш спряна.